Telefoniste / Receptioniste vacatures

Informatie over Telefoniste / Receptioniste banen


Is een baan als receptioniste iets voor jou?


Wie werkt als receptioniste, moet goed tegen stress bestand zijn. Het werk kan namelijk erg druk en afwisselend zijn. Terwijl je drie telefoontjes tegelijk krijgt, staat er ook nog iemand voor je aan de balie. Belangrijk is dat je te allen tijde vriendelijk blijft voor zowel de klanten als je collega’s. Je moet het dan ook leuk vinden om met veel verschillende mensen dagelijks om te gaan als je gaat solliciteren op een vacature als receptioniste.
Wil je ook een betere baan maar kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het solliciteren? Ga dan naar ons carrièrecentrum en maak gebruik van de vele tips en adviezen.

De werkzaamheden van een receptioniste


Als je gaat werken als receptioniste ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten die binnenkomen. Het is dan ook belangrijk dat je altijd beleefd en vriendelijk bent. Behalve het ontvangen van de bezoekers beantwoord je ook alle telefoontjes die bij het bedrijf binnenkomen. Vervolgens verbind je deze mensen door naar de juiste mensen binnen de organisatie. Verder verricht je vaak eenvoudige administratieve taken op de momenten dat het wat rustiger is bij de balie. Een vacature voor receptioniste kun je vinden in het uitgebreide vacaturebestand van Monsterboard.

Kansen op de arbeidsmarkt voor Administratief/Secretarieel


Binnen de arbeidsmarkt Administratief/Secretarieel valt maar liefst 21% van alle nieuwe vacatures bij Monsterboard in de groep secretariële ondersteuning. Daarmee staat het op de tweede positie op de lijst. Het aantal cv’s dat door werkzoekenden wordt aangeboden op het gebied van secretariële ondersteuning staat op de derde plek. Ook hoog in de lijst dus. Opvallend is verder in deze beroepsgroep dat volgens Loonwijzer in 2012 het percentage werknemers dat tevreden was met hun salaris met 9% gestegen is ten opzichte van 2011.

Solliciteren op een vacature voor receptioniste


Vind die betere baan door te zoeken in ons uitgebreide aanbod van vacatures voor receptioniste! De kans is groot dat je bij Monsterboard een geschikte vacature voor receptioniste vindt. Solliciteren doe je vervolgens heel gemakkelijk online.
RSS

We hebben 2 Telefoniste / Receptioniste vacatures voor je gevonden op Monsterboard.nl

Jobs 1 to 2 of 2
Amsterdam, Noord-Holland
Parttime Receptionist in Amsterdam Voor een internationale organisatie in Amsterdam Zuidoost, zijn wij op zoek naar een receptionist(e) die flexibel beschikbaar is voor 2 á 3 dagen per week. Één van de vaste receptionistes is aan het re-integreren en wekelijks wordt er gekeken op welke dagen ze je nodig hebben. Dit zal zeker nog enkele maanden duren, dan is het zomervakantie en dien je ook nog be...
Amsterdam, Noord-Holland, 1096
Audax met vestigingen in Nederland en Belgie, is een organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezighoudt met het uitgeven, verspreiden en retailen van media en aanverwante producten. Voor de vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Facilitaire Dienst m/v Het betreft een functie voor 22 uur per week. Werkdagen:woensdag (09:30-17:00), donderdag (09:30-17:00) en vrijda...

Niet de juiste Telefoniste / Receptioniste vacature gevonden?
Laat ons het werk voor je doen! We zoeken automatisch naar nieuwe vacatures die overeenkomen met je zoekopdracht en sturen ze naar je e-mailadres.
e-mail me

Plaats je CV zodat je gevonden kan worden door werkgevers!
Zo gemakkelijk kan het zijn!

Administratie Carrière tools

Receptionist / Telefonist hoofdkantoor

Salaris

€ 14.400,00 - € 76.000,00
Gemiddeld salaris voor Receptionist / Telefonist hoofdkantoor
(47 Respondenten)
Bron: Monsterboard.nl Carrière Benchmarking Tool

Opleiding / Training

MBO
60.7%
Middelbare school
17.9%
HBO
14.3%
Lager onderwijs
3.6%
WO
3.6%
(28 Respondenten)
Bron: Monsterboard.nl Carrière Benchmarking Tool
Voor werkgevers: Vacatures plaatsen | CV zoeken
Over Monsterboard | Monster netwerk | Info | Werken bij Monsterboard
Gebruiksvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden | Privacy centrum | Toegankelijkheidscentrum | Sitemap | Help-sectie| Veiligheid | Mobiel
©2014 Monsterboard.nl - Alle rechten voorbehouden - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW
Monster Worldwide Netherlands B.V. - John M. Keynesplein 1, 1066 EP Amsterdam, 34126934, Amsterdam VAT/BTW:8084.86.354.B01 – Amsterdam - V: 2014.11.15.18-216